Hae
PDFEtusivu>musiikki
English

Musiikki

yhtyeet

kuva: Max Räikkönen

Various Ensemble

Various Ensemble on 3-5 muusikon yhtye, joka pitää omia konsertteja ja tarjoaa ohjelmakokonaisuuksia kokouksiin, kongresseihin ja yritystapahtumiin. Sen jäsenillä on vuosien kokemus esiintymisistä Suomessa ja ulkomailla.

Duo Uotila

Kaksoset Viola ja Anton Uotila ovat konsertoineet yhdessä 7-vuotiaasta asti. Heidän ohjelmistonsa vaihtelee klassisesta kamarimusiikista viihdemusiikin kautta kansanmusiikkiin. Duon soittimia ovat laulun lisäksi piano, sello, kanteleet ja kelttiharppu.

kuva: Mikko Malmivaara

Kymen biisiuittamo

Kymen biisiuittamo -projektia työstävä trio luo uutta musiikkia, joka tutkii kansanmusiikin keinoin trion jäsenten omia juuria Kymenlaaksossa. Biisiuittamoissa syntyvät kappaleet inspiroituvat arkistomateriaaleista, lehtileikkeistä, paikallisten tarinoista ja kymenlaakson aluealla vaikuttaneiden eri alojen taiteilijoiden teoksista. Triossa soittavat: Saija Penttilä (kontrabasso, laulu), Annika Lyytikäinen (klarinetti, laulu) ja Viola Uotila (kanteleet, laulu)

kuva: Noora Nevalainen

Vilharmoonikot

Vilharmoonikot-lastenmusiikkiorkesteri tuo lavalle joukon erilaisia soittimia. Mukaansatempaavissa lauluissa matkataan metsistä viidakkoon ja saduista seikkailuihin. Toisinaan konsertteja on livekuvittamassa taiteilija Noora Nevalainen.

Duo Viola ja Veera

Duo Viola ja Veera (Viola Uotila ja Veera Kuisma) on syntynyt hetkessä elävästä musiikista. Nuoret kansanmusiikin ammattilaiset soittavat viululla ja erilaisilla kanteleilla pohjoismaista kansanmusiikkia ja omaa musiikkiaan, joka kaikuu muun muassa viihdemusiikki- ja kelttivaikutteita. Kappaleiden tyylit ehtivät konsertin aikana vaihdella raukeasta tunnelmoinnista mukaansatempaavaan tanssimusiikkiin. Kahta samanlaista konserttia heiltä ei kuitenkaan kuulla, sillä saumattomaan yhteissoittoon kasvanut duo sovittaa melodiansa uudelleen lavalla jokaisessa esityksessä.

CD-levyt

  • Katrilli toisesta elämästä – SibA Folk Big Band (2019)
  • Vilharmoonikot (2009, Anton Uotila, Eija Ahvo ja jousikvartetti Makkonen)
  • Sateenkaaren aarteet (2008)
  • Violan Laulut (2006)
  • Tulisoroinen (2004)

Musiikin kandidaatin kirjallinen työ

VIOLA UOTILA


YHTEYSTIEDOTviolauotilamusic@gmail.com
SOSIAALINEN MEDIAYoutubeInstagramFacebook
© Viola Uotila 2022
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform